Despre noi

Platforma JamesBON este dezvoltata de catre LIFE IS HARD SA.

 

Despre LIFE IS HARD SA

 

Cu 10 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii pentru piata B2B din ROMANIA si 5 ani de crestere accelerata a cifrei de afaceri, in octombrie 2014, LIFE IS HARD a intrat in topul Deloitte CE Technology Fast 50 si in Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa).

LIFE IS HARD SA se numara printre putinele companii de software romanesti care nu face outsourcing si dezvolta propriile sale produse. Este cunoscuta in piata pentru produsele: 24Broker.ro, 24Routier.ro, MedXline.

Anul 2017 a fost marcat de Proiectul Pilot Alba Iula Smart City (un proiect urias de digitalizare a orasului dezvoltat de Cluj IT Cluster sub egida Brained City, unde am fost lideri ai clusterului cu 5 solutii propuse de Smart City: CityHealth, CityParking, OKEY, Donez450.ro si Peditel. 

La inceputul lunii noiembrie 2017, am castigat premiul pentru “Cel mai inovativ produs tehnic” cu solutia CityHealth. Platforma CityHealth este o platforma online prin care cetatenii pot raporta catre autoritatile locale cu anumite probleme in cadrul orasului si pot primi informatii in timp real legat de statusul problemei.

In 2016 LIFE IS HARD lanseaza platforma inteligenta de business OKEY – inregistrand pana la sfarsitul anului peste 500 de conturi create.

In 2015 compania castiga la Londra, in cadrul IT EUROPE AWARDS, marele premiu la categoria BEST ERP/CRM SOLUTION OF THE YEAR.

În 2014 compania – numita pana atunci KL SOFTWARE – a decis sa treaca printr-un proces de rebranding care sa puna mai bine in evidenta mesajul si beneficiul pe care produsele sale le ofera clientilor: LIFE IS HARD. We make life easier by using technology as our tool. WORK SOFT.

Activitatea echipei LIFE IS HARD este concentrata pe dezvoltarea de solutii B2B inovatoare, pe optimizarea proceselor de business, pe reducerea costurilor operationale, pe optimizarea proceselor de vanzare, ceea ce i-a adus o crestere medie anuala de 30% a cifrei de afaceri.

Afla mai multe despre ceea ce facem accesand site-ul companiei.